Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Roy Smith genomineerd als voorzitter 010

Roy Smith wordt naar verluidt vanavond tijdens een ALV voorgedragen als de nieuwe voorzitter van de 010 Trojans. Smith neemt bij goedkeuring door de Ledenvergadering de voorzittershamer over van Stephan Tuinenburg, die net als bestuurslid Technische Zaken Joost van den Bogert een gebrek aan tijd had om de klus te klaren.

Smith kon nog niet reageren op zijn aanstelling: “De leden moeten mij eerst nomineren en dan tijdens de ALV voor mij stemmen. Het bestuur van Trojans denkt dat ik van meerwaarde kan zijn voor de organisatie. Als ik door de nominatie heen kom, dan zal ik de positie accepteren.”

Tijdens de ALV kunnen er vanavond nog tegenkandidaten worden gepresenteerd.

Smith is geen onbekende in de American footballwereld. Tussen 2007 en 2009 was hij voorzitter van de Alphen Eagles. In 2009 werd hij voorzitter van de AFBN en was hij er mede verantwoordelijk voor dat de Tulip Bowl in Rotterdam werd gehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *