Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Amsterdam Panthers verslijt quarterbacks

De Amsterdam Panthers hebben afgelopen zondag tegen Hilversum Hurricanes maar liefst drie quarterbacks gebruikt. Nadat first-stringer Sven Janssen uitviel met een enkelblessure, kregen ook Don Stuurland en Rachied M. Rachied een crack at the position.

In totaal heeft Amsterdam nu zes quarterbacks gebruikt. Naast het bovengenoemde drietal stonden ook Anthony Slootmaekers, Darryl Williams en Mick Hanzen al ‘under center’. De niet-constante factor heeft ook zijn invloed op de aanvallende prestaties van het team.

Amsterdam Panthers scoorde dit seizoen in totaal acht touchdowns: drie kwamen er voor rekening van de aanvallers, terwijl de verdedigers vijf keer de endzone vonden. Tegen Hilversum deed de ploeg dat maar liefst drie keer. Twee onderscheppingen en een fumble recovery werden teruggebracht richting endzone van de tegenstander.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *