Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Open tryouts Dutch Lions 28 juni

Het nationale American football team van Nederland, Dutch Lions, is bezig aan een fantastische ontwikkeling. Na een succesvolle reeks interlands in Polen, België, Tsjechië en Spanje dient zich nu de volgende uitdaging aan. In oktober spelen de Dutch Lions een kwalificatiewedstrijd voor het EK 2016. Nieuwe bondscoach Rey Agaoglu heeft ervoor gekozen nieuwe spelers te werven voor de nationale selectie aan de hand van open try-outs. Deze vinden plaats op 28 juni in de vorm van een combine.

Na de try-outs wordt een selectie gemaakt, die zich mag meten met de huidige selectie tijdens het officiële Dutch Lions trainingskamp in augustus. Het trainingskamp leidt uiteindelijk tot een definitieve selectie voor de komende twee officiële wedstrijden.

Details open try-outs
Op de try-outs worden de volgende onderdelen getest:

– 20 yard dash
– 40 yard dash
– 20 yard shuttle
– 3-cone drill
– bench press (100kg/ 80kg)
– vertical jump
– positie drills

Trainingsschema
Ga je deze uitdaging aan, dan vragen we je totale commitment. Mocht je naar aanleiding van de try-outs dus een uitnodiging ontvangen, dan is het dus prettig als het volgende trainingsschema in je agenda past:

28-30 augustus    Trainingskamp
6 september        Training
13 september        Training
20 september        oefenwedstrijd of training
27 september        oefenwedstrijd of training
4 oktober            training
11 oktober        training
17/24 oktober        Kwalificatiewedstrijd vs Belgie (thuis, ntb)

Om je te registreren voor de try-outs, dien je je aan te melden via deze link.

Ook dienen registratiekosten te worden voldaan. Dit bescheiden bedrag van 15 euro kun je via deze link overmaken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *