Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Broncos’ Smith beschuldigd van kindermisbruik

Veteraan Antonio Smith is vandaag in staat van beschuldiging gesteld voor kindermisbruik. Er loopt een onderzoek naar de defensive lineman van de Denver Broncos. Hij is nog niet gearresteerd of officieel aangeklaagd. 

Vorige maand nog tekende Smith een eenjarig contract ter waarde van twee miljoen dollar. De Denver Broncos geven aan dat ze weten van de beschuldiging en nu in de fase zitten van het vergaren van meer informatie.

Voor de voormalig speler van de Arizona Cardinals, Houston Texans en Oakland Raiders kan dit wel eens slecht aflopen. Zolang het onderzoek loopt kan commissioner Roger Goodell hem op de ‘Exempt List’ plaatsen. Hij wordt dan voorlopig geschorst met behoud van salaris voordat een definitieve gerechtelijke uitspraak volgt. Wordt vervolgd dus…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *