Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Gridiron American Football op zoek naar vers bloed

Gridiron American football koerst richting 60.000 unieke bezoekers per maand. Om deze explosie groei goed te kunnen stroomlijnen, werven we nu American footballminnende creatievelingen.

Gridiron heeft grootse plannen. Daarom is de crew van de toonaangevende footballwebsite van Nederland en Belgie op zoek naar schrijvers en fotografen, maar ook naar camjo’s en vrienden die feestelijk zijn onderlegd in grafische vormgeving (voor zowel print, online als video).

Qua geld hebben we (nog) niks te makken, maar we bieden je wel een mooie en bewogen tijd met veel kleine extraatjes en privileges. Voel je het kriebelen en wil je je inzetten om met ons platform de volgende stap te maken? Ook als je uit Belgie komt geldt deze invitatie. Drop us a line opredactie@helskabaal.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *