Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Alphen Eagles blij met innige samenwerking

In Alphen aan den Rijn is het Jawi Sportcentrum een begrip. Mensen uit de wijde omtrek komen er voor verschillende en zeer uiteenlopende sportdisciplines. Waaronder fitness, squash, zaalvoetbal, badminton, boksen, crossfit, soccersquash en andere intensieve sportvormen. Zo ook de Alphen Eagles. De Eagles hebben een innige samenwerking met Jawi.

 

Zo stelt het sportcentrum twee enorme zalen met de meest moderne videoapparatuur beschikbaar aan het team van coach Errol Zeefuik. Deze zalen worden gebruikt om de verrichtingen van het team onder de loep te nemen op basis van de gametape. Er is zelfs een zaal voor de offense en een zaal voor de defense. En dit maakt dat het team te allen tijde tot in de puntjes voorbereid is op hun tegenstanders. Het is essentiëel in de jacht op de vierde opeenvolgende titel. Daarnaast kunnen spelers van de Eagles gebruik maken van de fitnessapparatuur. Een zeer belangrijk onderdeel van de sport is het verzorgen van de spieren en de toename in kracht en atletisch vermogen. Krachttraining is daarin onontbeerlijk. De Eagles maken hier dus dankbaar gebruik van.

Maar de relatie werkt twee kanten uit. Zo komen vele klanten van Jawi meerdere keren per jaar op de American Football Bootcamps die georganiseerd worden op het Eagles nest. Deze worden vaak georganiseerd door één van de meest bekende gezichten in Eagles Rood, Danny van Brussel, die in het dagelijks leven personal trainer is bij Jawi. Op het Eagles nest is uiteraard een groot sponsorbord van Jawi te vinden, die een ieder wijst op de succesvolle samenwerking. De Eagles merken ook dat er veel Jawi klanten de Alphenaren op korte voet volgen en zelfs wedstrijden bezoeken. Al met al zijn beide partijen erg gelukkig met de relatie waarvan gehoopt wordt dat deze nog vele jaren zal voort zal duren.

 

image

 

 

 

 

 

 

image

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *