Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Philip Rivers open voor verblijf San Diego

Voor de Draft was er sprake van dat Philip Rivers de San Diego Chargers na elf seizoenen zou gaan verlaten. De quarterback die onlosmakelijk verbonden is aan de franchise wilde vorig seizoen niet van een contractverlenging weten.

Grootste struikelblok de afgelopen maanden was de vermeende move van de Chargers naar de Los Angeles-area. Rivers zou daar niet open voor staan, omdat hij niet met zijn zeven kinderen naar die smerige stad wilde verhuizen. Kennelijk heeft het ownershp Rivers er van overtuigd dat een verhuizing niet aan de orde is, want de spelverdeler is fired up.

Sidenote: de vrouw van Rivers is ook zwanger van hun achtste kind en dat is best knap — aangezien het tweetal stelt dat ze pas tijdens hun huwelijksnacht voor het eerst seks hadden.

Rivers liet in een interview doorschemeren dat hij bereid is met het team over een nieuwe deal te praten en gaf ook aan dat hij bij het team zou blijven. “Ik zit hier nu elf seizoenen en we hebben nog steeds ons ultieme doel niet bereikt,” aldus Rivers. “Ik heb hier fantastische herinneringen met fantastische wedstrijden, seizoenen en trainingskampen. Ik heb ook veel vriendschappen gesloten, dus het zou fantastisch zijn als ik kon blijven.”

Rivers werd voor de Draft nog in relatie gebracht met Tennessee Titans, maar deze ploeg koos in de draft voor Marcus Mariota. Het gezicht van de Chargers franchise werkt met de derde hoofdcoach uit zijn NFL-loopbaan samen: Mike McCoy.

McCoy is een voormalig quarterback van de Amsterdam Admirals en leidde zijn team de afgelopen twee seizoenen naar een 9-7 record. Vorig seizoen liepen de Chargers de playoffs mis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *