Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Eagles ontslaan Pro Bowler Mathis

De ruzie over een nieuw contract tussen de Eagles en guard Evan Mathis is vanavond geëindigd in een ontslag. De onvrede van de Pro Bowler was een publiek geheim en Philadelphia wilde hem maar wat graag ´traden´. 

Evan Mathis had nog een contract voor twee jaar, waarin hij respectievelijk 5,5 en 6 miljoen dollar zou verdienen. De tweevoudig Pro Bowler de laatste twee jaar wilde echter meer. De Eagles boden hem vorig jaar een opslag van 2014. De guard wilde daar nu op reageren, maar omdat de GM van toen vervangen is, stelde de franchise dat het bod niet langer gold. Mathis bracht dit naar buiten en weigerde nog op te komen dagen in Philadelphia. Aangezien geen andere franchise zich  meldde om hem over te nemen, is hij nu ontslagen.

Interessant om te zien of Evan Mathis nu elders wel zijn hogere salaris gaat vinden. In deze fase is het echter maar de vraag of het aanbiedingen zal regenen ter waarde van bijna 13 miljoen dollar over twee jaar tijd. Bovendien mistte hij vorig jaar zeven wedstrijden met een blessure. Dat doet het ook niet altijd goed in onderhandelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *