Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Teams Belgian Bowl bekend

Het is zo ver. Eindelijk kennen we de ploegen die in de Belgian Bowl zullen spelen. Zowel de Brussels Black Angels als de Brussels Tigers wonnen hun wedstrijd en gaan door naar de volgende ronde. De 28e Belgian Bowl wordt dus een echte Brusselse derby. Voor de Ostend Pirates en de Waterloo Warriors stopt het sprookje echter hier.

Voor de Tigers, die de Belgian Bowl bereikten in 2012, 2013 en 2014 is dit de vierde opeenvolgende keer dat ze de Belgische finale spelen. Voor de Black Angels is het al wat langer geleden. Zij gingen vorig jaar na verlies in de halve finale bij de Tigers niet door naar de kampioenswedstrijd. Ze zijn dit jaar dus extra gemotiveerd om de Tigers te verslaan. Het belooft een spannende en harde wedstrijd te worden tussen twee ploegen die de grootste spelerscapaciteit van België hebben.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *