Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Trojans en Panthers sturen meeste spelers naar Dutch Lions try-outs

De 010 Trojans zijn tijdens de Dutch Lions open try-outs van aankomende zondag met de meeste mannen in pak vertegenwoordigd. De ploeg uit Rotterdam komt met tien prospects naar Utrecht toe. Amsterdam Panthers volgt de Rotterdamse formatie op de voet. Zij brengen negen spelers onder bij scouts van het American footballteam dat Nederland internationaal vertegenwoordigt. In totaal doen er American footballers van zestien verschillende clubs mee aan de test.

Alle posities zijn volgens de scouts evenredig verdeeld, met uitzondering van de offensive en defensive line. Mocht je je dus nog in willen schrijven voor de open try-outs, dan kan dat nog tot uiterlijk 23 uur. Hierna sluit de inschrijving en gaat de coaching staf bezig met het uiteindelijke tijdschema voor zondag 12 juli.  Om je te registreren voor de try-outs, dien je je aan te melden via deze link. Ook dienen registratiekosten te worden voldaan. Dit bedrag van 15 euro kun je via deze link overmaken.

Mocht je interesse om bij de try-outs aanwezig te zijn als toeschouwer, dan kan dat. Het oefenterrein van de Utrecht Dominators aan de Manitobadreef stelt haar deuren open voor publiek en coaches, die graag een kijkje in de keuken van de Dutch Lions willen nemen. Gridiron doet uitgebreid verslag van de dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *