Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Nog geen schot in contracten Dez Bryant en Demaryius Thomas

Twee van de top wide receivers in de league, Dez Bryant en Demaryius Thomas, kunnen de fans van respectievelijk Dallas Cowboys en Denver Broncos nog niet gelukkig maken. De beide franchises hebben tot woensdagavond om hun franchise-tagged spelers gelukkig te maken met een langdurig contract.

Dez Bryant maakte gisteren zelf wereldkundig dat er voorlopig geen schot in de zaak zit:

dez tweet

Volgens bronnen uit het Bryant-kamp dreigt Dez trainingskamp en eventuele wedstrijden uit te zitten mocht er voor woensdag geen deal worden beklonken. Hij kan een franchise tag van 12.82 miljoen dollar tekenen voor komend seizoen (wat veel meer is dan hij tot nog toe verdiende in 5 seizoenen), maar hij wil de hoofdprijs.

Datzelfde geldt voor Demaryius Thomas. Volgens bronnen is er nog steeds een flink gat tussen beide partijen in de onderhandelingen. Thomas wil graag een Calvin Johnson-esque contract ter waarde van ongeveer 16 miljoen dollar per jaar. Momenteel zouden de Broncos bereid zijn 13 miljoen dollar per jaar te bieden. Ook Thomas heeft eventueel nog de mogelijkheid voor 12.82 miljoen de franchise tag te tekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *