Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Hilversum versterkt defensie

De run defense bleek afgelopen seizoen voor Hilversum nogal een zorgenkindje. Hilversum heeft daarom voor komend seizoen alvast drie ervarenspelers van heinde en verre aangetrokken om de verdediging te versterken.

Rechtstreeks vanuit de GFL komt Berlin Rebels defensive end Joeri Rodenburg (foto) naar de Hilversum Hurricanes. Na twee jaar defensive end gespeeld te hebben bij de Berlin Rebels (GFL) keert Rodenburg weer terug bij het team uit de Mediastad. Hij verliet Hilversum in 2013 na een seizoen met 24 solo tackles, 8 assists, 12,5 sacks, 2 interceptions, 2 safeties en een touchdown.

Verder komt Michiel van de Vooren de linebackers versterken. Hij is er een paar jaar tussenuit geweest, maar is komend seizoen weer in het blauw te vinden. Jesper Peterse, tenslotte, komt over van Amersfoort Untouchables en is een directe versterking voor het defensive backfield.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *