Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Teams willen beslissing ALV teniet doen

De teams uit de Ere- en Eerste Divisie hebben in een schrijven aan de wedstrijdcommissie kenbaar gemaakt dat ze de beslissing van de meest recente ALV graag terug willen draaien. De teams willen hiermee een lang seizoen voorkomen. Volgens het schrijven zou de beslissing zijn genomen op basis van slechte informatievoorziening en een opeenstapeling van gebeurtenissen.

De wedstrijdcommissie heeft op de brief gereageerd door een ALV uit te schrijven voor medio september. De datum is vreemd, omdat de teams volgens het meest recente besluit dan al in competitie zouden zijn. Een speciale ALV op die datum zou dan ook een dooddoener zijn.

De WCie geeft wel aan dat de teams vrij zijn om onderling een spoed ALV op een eerder tijdstip te beleggen. Aangezien de aanvraag voor de spoed ALV al door vier Eredivisieteams is ondertekend, heeft het er alle schijn van dat in ieder geval de Eredivisie pas weer in februari van start gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *