Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Cowboys trots op vechtend Dez Bryant

De sfeer bij de Dallas Cowboys in de kleedkamer is altijd ‘goed’. Zo bleek zondag ook toen sterreceiver Dez Bryant en cornerback Tyler Patmon klappen uitwisselden tijdens trainingskamp. De ‘Boys zijn er trots op, want twitterde zelf de beelden de wereld in. 

Tijdens een drill kwam de helm los bij Bryant en hij nam direct wraak op Patmon. De laatst genoemde beet van zich af, maar was wel de eerste die naar de zijlijn wilde weglopen. Meneer Dez wilde nog wel graag even door ravotten totdat Tony Romo hem tot de orde riep. Naderhand was alles natuurlijk koek en ei. Patmon had als undrafted free agent, die moet vechten voor zijn plek in de selectie, zelfs respect verdiend vertelde ‘de ster’ Bryant tegen de media.

Eigenaar Jerry Jones is wel te spreken over deze intensiteit en liet hem terugdenken aan de roemrijke dagen toen zijn franchise nog Super Bowls won. Hoofdcoach Jason Garrett kreeg waarschijnlijk wat hij oogstte, want aan de spelers waren shirtjes uitgedeeld met ‘fight’. Lieve koekjes worden ook nauwelijks gebakken tijdens trainingskamp. The Heat is On!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *