Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Lions linebackers lust lama’s

In de NFL is het al vrij bekend: DeAndre Levy is een ware dare-devil. Niet alleen binnen het veld, maar ook daar buiten. Met name tijdens het off-season verlegt de linebacker van Detroit Lions graag zijn grenzen. Zo at hij twee jaar geleden tijdens een trip naar het tropisch regenwoud nog maaltijden bestaande uit ratten en kikkers. Dit jaar hield hij het wat dat betreft nog vrij netjes. Op vakantie in Chili werd hij regelmatig confronteerd met restaurants die lama op het menu hadden. Door Niels Root.

Levy zou natuurlijk geen Levy zijn als hij daar niet gretig gebruik van maakte. En het smaakte hem ook nog: “Het is net alsof je steak eet, alleen wat droger. Het is mager en gezond vlees, best goed te doen.”

Ook gleed hij met een sleetje van een actief vulkaangebergte af en stond hij ook op een vliegend vliegtuig. In het verleden zwom deze alles-durfer al tussen de haaien in Zuid-Afrika. Wij zijn benieuwd hoe de NFL Players’ Association tegen zijn risicoverzekering aankijkt.

Levy werd in 2009 in de derde ronde gedraft door de Lions en was eigenlijk direct een basisspeler. In 2013 en 2014 werd hij zelfs uitgeroepen tot Defensive MVP van de ploeg. Vorig seizoen was met 151 tackles, 2,5 sacks en 1 interception de beste uit zijn carriere. Misschien dat zijn ‘speciale off-season dieet’ wellicht van enig invloed op zijn prestaties is?

Wil je de Lions ook in 2015 compleet volgen? Pak dan een abonnement op NFL Gamepass via deze site en krijg er een gratis abonnement bij voor Gridiron American football.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *