Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Aldon Smith rijdt zijn loopbaan in de prak

imageGisteren nacht is Aldon Smith gearresteerd voor het rijden onder invloed, het wegrijden na een ongeval en vandalisme. De mega getalenteerde passrusher loopt voor de zoveelste keer tegen de lamp en dit zou zomaar de druppel kunnen zijn die de emmer doet overlopen.

Vorig seizoen miste Smith al negen wedstrijden na de zoveelste overtreding van de wet. De 49ers linebacker is een geweldig talent die maar liefst 42 sacks had in zijn eerste 43 wedstrijden. Hij leek op weg naar mega succes en een loopbaan die hem naar de Hall of Fame zou leiden. Maar na het zoveelste voorval met de lange arm der wet lijkt het erop dat het laatste uur heeft geslagen voor het Missouri product. Het wachten is uiteraard op meer feiten vanuit het ambstapparaat en de daaropvolgende beslissingen van San Fran en de almachtige Roger Gooddell. Maar als je voor het vermoedelijk leeg laten lopen van ballen al vier games aan de broek kunt krijgen zonder precedent (Brady, Tom), dan is er grote kans dat Aldon Smith voor zijn zoveelste slipper uit de bocht, letterlijk en figuurlijk, de NFL gedag mag zeggen.

Dood en doodzonde. Het talent druipt ervan af bij deze jongeman maar in de bovenkamer zitten er een paar steekjes los. Aldon Smith. Geboren voor succes, grootgebracht voor zelfvernietiging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *