Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

HealthCity wordt partner Dutch Lions

HealthCity is partner geworden van de Dutch Lions. De fitnessgigant sponsort het Nederlandse American footballteam en geeft bovendien een fiks aantal gratis dag- en weekpassen weg tijdens de promotietour van de Lions in aanloop naar de spannende interland Dutch Lions – Belgian Barbarians op 24 oktober.

Eind volgende week verzamelen alle Lions prospects zich in Arnhem voor het trainingskamp. Aan de hand van het trainingskamp zullen de coaches hun eerste selectie samenstellen. Deze selectie speelt voorafgaand aan de kwalificatieinterland nog een oefenduel. Tegenstander is naar alle waarschijnlijkheid Zwitserland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *