Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Jermaine Finley roert opnieuw zijn mond

 

Eerder deze week baarde tight end Jermichael Finley al opzien door op Twitter te roepen dat hij verwacht dat Aaron Rodgers komend seizoen wel eens door de mand zou kunnen vallen. Zonder de geblesseerde ster-receiver Jordy Nelson (die in het oefenduel tegen de Steelers zijn knieband scheurde) valt het volgens Finley nog maar te zien hoe goed Rodgers daadwerkelijk is. De tight end kwam zelf van 2008 tot en met 2013 uit voor de Packers. Het is niet de eerste keer dat hij naar de quarterback uithaalt. In 2012 verweet de tight end Rodgers er nog van geen leider te zijn.

Blijkbaar vond Finley dit alles nog niet voldoende en dus deed hij er vandaag nog een schepje boven op. Ditmaal werd ook Randy Moss in het opmerkelijke twitter-gedrag betrokken. “Are you ready to catch passes from the best QB in the league? Time to suit back up”, zo luidde de boodschap aan misschien wel de beste receiver ooit, die aan een comeback zit te denken. Waar de fans de combinatie Roders-Moss wel zien zitten, droop het sarcasme van Finley’s post af. De tight end vergat daarbij voor het gemak even dat Moss in zijn beste jaar meer touchdown catches maakte dan Finley in zijn gehele loopbaan. In 2007 was Moss goed voor maar liefst 23 scores, terwijl Finley in zes jaar niet verder is gekomen dan 20 scores.

Zien hoe Finley en Aaron Rodgers het er tijdens het 2015 NFL seizoen vanaf brengen? Neem een abonnement op NFL Gamepass en mis geen moment van het aanstormende seizoen. Klik op de button rechtsboven om je bestelling te plaatsen.

Door: Niels Root

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *