Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

NFL gaat in beroep tegen beslissing ‘Deflategate’

De NFL en commissioner Roger Goodell gaan niet akkoord met de beslissing van rechter Richard Berman om de schorsing van Tom Brady ongedaan te maken. Goodell zond volgend statement uit als reactie op de beslissing over ‘Deflategate’.

“We are grateful to Judge Berman for hearing this matter, but respectfully disagree with today’s decision,” Goodell said. “We will appeal today’s ruling in order to uphold the collectively bargained responsibility to protect the integrity of the game. The commissioner’s responsibility to secure the competitive fairness of our game is a paramount principle, and the league and our 32 clubs will continue to pursue a path to that end. While the legal phase of this process continues, we look forward to focusing on football and the opening of the regular season.”

Het juridische getouwtrek in deze zaak is dus nog lang niet voorbij. Het is zelfs goed mogelijk dat, indien de NFL erin slaagt om de beslissing van Berman te verwerpen, de schorsing van Brady pas zal ingaan bij de start van het volgende seizoen.

Terwijl het beroep loopt zal de NFL niet trachten op Brady van het veld te houden. De Patriots zullen dus volgende donderdag 10 september het seizoen openen tegen de Pittsburgh Steelers met Tom Brady op het veld. Nu de Miami Dolphins en de Buffalo Bills zich gevoelig versterkt hebben, terwijl New England onder andere Darelle Revis zag vertrekken, is dit zeer goed nieuws voor de verdedigende Super Bowlwinnaar.

De wedstrijd tussen de New England Patriots en de Pittsburgh Steelers live en in HD volgen? Bestel nu je NFL gamepass via de button op deze site en krijg er gratis een abonnement bij voor een half jaar op het Gridiron magazine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *