Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Groningen Giants eind september gastheer Atlantic Cup

Wie zich graag vastbijt in internationaal American football hoeft niet te wachten op de interland tussen Dutch Lions en Belgian Barbarians. Groningen Giants is dit seizoen namelijk van 25 tot en met 27 september de trotse gastheer van de Atlantic Cup.

Voor Groningen Giants is het best een dingetje. Als kampioen van de eerste divisie en als trotse bezitter van een kek kunstgrasveld, kan het team niet wachten de PR-machine rond de Atlantic Cup te draaien.

De Atlantic Cup bestaat uit vier American footballwedstrijden in twee dagen tijd, tussen de internationale teams Belfast Trojans, Ghent Gators, Dudelange Dragons en Groningen. Daarnaast is het hele weekend volgepropt met combined diners en combined parties, dankzij de sponsor van Groningen: sportster Groote Griet.

Er zijn slechtere feestjes denkbaar, kunnen we ons voorstellen. Daarom knallen we ook even het schema zover bekend online:

Vrijdag 25 september: AFON Referee Clinic
Zaterdag 12:00 – Belfast Trojans vs Ghent Gators
Zaterdag 16.00 – Groningen Giants vs Dudelange Dragons
Zaterdag 20:00 – Combined dinner at Giants sportsbar Groote Griet

Zondag 11:00 – Wedstrijd 3rd/4th plaats
Zondag 14:30 – Atlantic Cup Finale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *