Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

ALV steekt hand in eigen boezem

De verenigingen van de AFBN steken de hand in eigen boezem ten aanzien van het vertrek van voorzitter Lex Roolvink. De voorzitter kondigde vandaag zijn vertrek aan en dat kan niet los worden gezien van de spoed-ALV omtrent de competitieindeling voor volgend seizoen. “We hebben er zelf een potje van gemaakt,” aldus ALV-lid Michel van Rijswijk. “Veel teams kwamen de eerste vergadering niet goed beslagen ten ijs, waardoor opnieuw alles in werking moest worden gesteld om de boel om te keren.”

Roolvink was hierbij juist de stabiele factor. “De voorzitter was een sterke bestuurder die er juist eer uit haalde om strikt de statuten te volgen. Hij heeft American football in Nederland hiermee door een donkere periode heen geholpen.”

Met het vertrek van de voorzitter breekt nu een nieuwe fase aan. “Ik hoop dat de verenigingen hiervan hebben geleerd,” aldus van Rijswijk. “We zullen het samen moeten doen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *