Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Geen Benelux Liga in 2015


In de opmaat naar een nieuw seizoen werd het idee opgeworpen voor een Benelux-competitie. De footballcompetitie tussen Nederland, België en eventueel Luxemburg zou een mooie overbrugging zijn richting het korte seizoen, dat pas in februari begint.

In alle consternatie gaat de Benelux-competitie er dit seizoen niet komen. Wel is het een reëel scenario dat de cleats volgend seizoen tussen september en november aan mogen. Te denken valt aan vier poules van vier teams, die strijden om de hegemonie in de Benelux. “De komende weken gaan we met de verschillende competities om tafel om te kijken of we hier een ei over kunnen leggen,” aldus een zegsman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *