Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

JPP laat zich medisch keuren in New York

Jason Pierre-Paul heeft besloten over zijn schaamte heen te stappen en zich weer te melden bij de New York Giants. De passrusher is van plan zich maandag te melden bij de club en om daar een medische keuring te ondergaan, aldus bronnen die dit melden aan NFL Network.

JPP en de Giants zijn al een tijdje met elkaar in discussie over verschillende dingen. De defensive end wilde graag een contract voor meerdere jaren en had een aanbod op tafel liggen, voordat hij zijn rechter wijsvinger verloor bij een vuurwerkincident. De ploeg veegde het voorstel van tafel en wil eerst zien wat voor vlees ze in de kuip hebben voordat er een beslissing wordt genomen.

Naar verluidt laat Pierre-Paul maandag dus zien wat er nog voor vlees aan hem zit. Pas hierna wordt beslist of en wanneer hij weer op het veld kan staan. De Giants zijn al blij als ze komend seizoen ook maar iets van productie uit hem krijgen, aangezien de aanslag op zijn hand een aardig gat heeft geslagen, zowel fysiek als mentaal. Er ligt nog een franchise tender op tafel, maar JPP wil dit pas tekenen als hij zeker weet dat hij daarna niet op de ‘non-football injury list’ belandt.

Zelf is de DE er namelijk van overtuigd dat hij sneller dan verwacht zijn rentree kan maken. Een speler waar JPP een voorbeeld aan kan nemen, is Ronnie Lott. De safety van de 49ers moest ook een deel van zijn vinger missen na een botsing met Timmy Newsome, maar dat was niet te merken aan zijn spel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *