Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

En dat is 3! HeadsetGate in de maak

Na Spygate en Deflategate is er sinds enkele uren een derde ‘gate’ in de maak waarbij de Patriots betrokken zijn. Na de klachten van Steelers-hoofdcoach Mike Tomlin over de headsets in Gillette Stadium staan we aan de vooravond van een ‘Headsetgate’.

Tomlin was na de wedstrijd niet de spreken over de kwaliteit van de headsets in het stadion van de New England Patriots. Zo’n beetje de hele eerste helft tetterde het Patriots-radioverslag in zijn oor. Na klachten van de Steelers over de headsets, moesten de Patriots hun headsets ook uitschakelen volgens NFL-regels. Na het eerste kwart zou het opgelost zijn, maar volgens Tomlin duurde het probleem zo’n beetje de hele eerste helft.

De Patriots zeiden uiteraard dat zij de problemen ook ondervonden, maar volgens Mike Tomlin is dit wel vaker het geval in Gillette Stadium. “We hebben hier altijd problemen met onze communicatie in het stadion”. Een mooie voorzet voor andere coaches om over luttele momenten quotes te geven dat ook zij deze problemen eerder ervoeren. En dan hebben we eigenlijk weer genoeg voor de volgende ‘gate’ aan het adres van de New England Patriots.

Een nieuwe rel in de week waarin we in de media al volop kunnen lezen dat de Patriots het allemaal niet zo nauw nemen met de NFL-regeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *