Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

RG III wordt 3rd string quarterback

De quarterback-hetze in Washington heeft juist een onverwachte wending genomen. We wisten al langer dat Kirk Cousins zou starten voor de Redskins maar nu is ook duidelijk dat RG III niet de eerste backup zal zijn. Jay Gruden heeft er voor gekozen om Colt McCoy één plaats hoger op de depth chart te plaatsen dan Robert Griffin III.

Hoewel het eigenlijk duidelijk is dat RG III meer talent heeft dan Colt McCoy is de keuze voor McCoy toch niet zo’n slechte. De Redskins blijken besloten te hebben dat Griffin niet meer aan de bak zal komen als starter. Moest RG III toch spelen en geblesseerd raken moeten de Redskins hem volgend seizoen 16 miljoen dollar uitbetalen. Een bedrag dat, zelfs voor de NFL, net iets te hoog is voor een niet-starter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *