Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Austin Pettis op tryout bij Cowboys

Austin Pettis mag vandaag op audiëntie komen bij de Dallas Cowboys. Als hij een geslaagde training afwerkt, hebben we naast oud-Admiral Adam Vinatieri toch weer een speler met een heel dun oranje randje. Drie jaar geleden was hij te gast bij de Super Bowl Party in de ArenA.

Eerder vandaag berichtten we al dat sterreceiver Dez Bryant met een gebroken voet in de lappenmand verdwijnt en dat er ‘balvangende-kwaliteitsinjectie’ nodig is in Dallas. Vier receivers krijgen vandaag een workout met de hoop om de stand-in te worden van Dez. Naast Hakeem Nicks (ex-Giants en Colts), Nick Toon (Who dat?) en Clyde Gates (Who dat?) is Austin Pettis kanshebber.

Op 21 september van het vorige seizoen ving Austin Pettis nog een touchdown tegen de Dallas Cowboys. Zijn enige in 2014. Wellicht gaf hij daarmee destijds een visitekaartje af, dat hij vandaag kan inwisselen. Een maand na deze touchdown zette de St. Louis Rams Pettis nog verrassend op straat. In de offseason tekende hij bij de San Diego Chargers, maar daar overleefde hij de laatste ‘cuts’ niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *