Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Meet the Lions: Luit Smeenk

In een unieke serie van artikelen stellen wij de leden van de Dutch Lions aan het grote publiek voor. Op 24 oktober speelt dit nationale American football-team een belangrijk kwalificatieduel tegen Belgian Barbarians. Vandaag: defensive lineman Luit Smeenk.

Naam:
Luit Smeenk

Positie:
Defensive lineman

Grootste football herinnering:
Ik ben door een goede vriend ben opgeven voor een rookiecamp. Mijn eerste gedachten was: Dit is het!

Footballprestatie waar ik het meest trots op ben:
Dan moet ik toch gaan voor het behalen van de selectie van de Dutch Lions. Ik speel bij de Eindhoven Raptors. Dat is zeker een team dat goede prestaties neer zet, maar ik kan me helaas nog niet beroepen op kampioenschappen.

Beste football speler van NL:
Dat is de hamer die Jeroen Timmer heet. Een running back die van elke willekeurige positie op het veld kan scoren.

Favo NFL team:
Mijn favoriete team is Baltimore Ravens. Ik ben ervan overtuigd dat zij de slechte seizoenstart om kunnen keren.

Ook interesse in de Dutch Lions en wil je ze in actie zien tegen Belgian Barbarians in het Mandemakers Stadion in Waalwijk? Bestel dan hier je kaartjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *