Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Geen Crusaders-Exodus naar 010

Vorige week berichtte Gridiron over de komst van Anthony Slootmaekers naar 010 Trojans. Sinds die aankondiging hebben ook andere noemenswaardige spelers en coaches zich kenbaar gemaakt op het Facebook evenement. Het blijkt echter te vroeg om te juichen.

Gridiron heeft via via namelijk vernomen dat mensen als Pepijn Mendonca en Joey Kraan zich voor de grap hebben aangemeld, in de hoop de redactie van Gridiron om de tuin te leiden.

Ondertussen heeft de hoofdpersoon uit het verhaal van vorige week bevestigd dat hij op weg is naar 010. Slootmaekers: “Ik ben van de partij. Ik heb eerder al een rookie training meegemaakt en dat beviel prima. De bedoeling is dat ik mijzelf dienstbaar ga maken als speler. Maar first things first: eerst maar weer eens footballfit worden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *