Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Meet the Barbarians: Nick Vanhee

In een unieke serie van artikelen stellen wij de leden van de Belgian Barbarians aan het grote publiek voor. Op 24 oktober speelt dit nationale American football-team een belangrijk kwalificatieduel tegen de Dutch Lions. Vandaag: linebacker Nick Vanhee.

Naam/Name:
Nick Vanhee

Positie/Position
Inside Linebacker/Longsnapper (Ostend Pirates)

Grootste football herinnering/Biggest football memory:
Mijn beste football herinnering is toen ik geselecteerd werd voor het Junior All Star Team Europe toen ik nog Tight end speelde. Toen ik naar Amerika ging leefde ik echt mijn droom. Ik mocht een wedstrijd spelen in de Alamo Dome in Texas met de andere All Stars.

My best football memory is getting selected for the junior All Star Team Europe when I was still playing Tight End. When I got to go to the States I was living my dream. I got to play a game in the Alamo Dome in Texas with the other All Stars.

Footballprestatie waar ik het meest trots op ben/Football accomplishment I am most proud about:
Mijn selectie voor de Belgian Barbarians is mijn mooiste prestatie tot nu toe. Er is niets beter dan het vertegenwoordigen van je land in de sport waar je van houdt.

My selection for the Belgian National team is my greatest accomplishment so far. There is nothing better than representing my country in the sport I love.

Beste football speler van BE/Best player in Belgium:
De beste speler in België is mede-pirat en Barbarian Stijn Dossche. Hij is altijd één van de meest impactvolle spelers op het veld. Of je nu met of tegen hem speelt.

The best player in Belgium is Stijn Dossche. He is always one of the most impactfull players on the field.

Favo NFL team/Favorite NFL team:
Dit jaar heb ik niet echt een favoriet team. Vroeger was ik fan van de Saints maar toen ze bijna hun hele team wegtraden ben ik toch afgehaakt. Ze hebben niet meer hetzelfde basisteam van de vorige jaren. Als ik echt een ploeg zou moeten kiezen zou ik voor de Bengals of de Bills gaan. Beide jeugdige ploegen met een mooie agressieve speelstijl aan beide zijden van de bal.

This year I don’t really have a favorite team. I used to be a fan of the Saints but when they traded their entire team away it was hard to still like them. If I do have to pick a team today I would choose the Bengals or the Bills. Both ‘young’ teams with a beautifull agressive playing style on both sides of the ball.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *