Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Arnhem Falcons eerste weken zonder Hobbelink

De Arnhem Falcons moeten het de eerste weken van het seizoen stellen zonder startende quarterback AJ Hobbelink. De voorman verkast voor de eerste maanden van 2016 naar het buitenland om dienst te doen als skileraar.

Een opvolger van AJ Hobbelink is nog niet bekend, maar het lijkt voor de hand liggend dat de Falcons kijken naar Jeroen Daams. Daams heeft veel op de positie getraind en deed vorig seizoen al een dienst als quarterback in de wedstrijd tegen Lightning Leiden.

Falcons werd gisteren derde op de Diamond Bowl in Antwerpen. De ploeg was in de wedstrijd om de derde plaats met 20-6 te sterk voor de Waterloo Warriors.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *