Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Doodsangsten voor Anthony Slootmaekers

Het is te hopen dat de 010 Trojans een verzekering hebben afgesloten voor de diensten van quarterback Anthony Slootmaekers. 

De quarterback heeft zich over laten schrijven naar 010 Trojans, maar liet zich hierdoor er niet van weerhouden om in Zuid-Afrika van Bloukrans Bridge af te springen, het hoogste bungeejumppunt ter wereld. Slootmaekers maakte naar verluidt een jump van 216 meter de diepte in.

De Trojans spelen aankomende zaterdag de Movember Bowl en hoopt hierbij tevens te leunen op de diensten van wide receiver Otto Konola. Konola kwam de afgelopen zeven seizoenen uit voor de Helsinki Roosters, maar is aan een studie begonnen aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *