Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

FAFL Schedule 2015 bekend

Gisteren zijn de ploegen van de FAFL bijeengekomen in Gent om te beslissen hoe het FAFL-seizoen er zal uitzien in 2016. Tijdens deze vergadering werd er beslist dat er een nieuwe competitievorm zal worden gebruikt dit jaar. De FAFL wordt opgedeeld in twee divisies van respectievelijk vier en drie ploegen.

In de eerste divisie zullen de Brussels Black Angels, Ostend Pirates, Ghent Gators en Izegem Tribes het tegen elkaar opnemen. In divisie II komen AAFC, Leuven Lions en Limburg Shotguns tegen elkaar uit. In het twee divisiesysteem zullen de eerste twee ploegen van divisie I automatisch naar de play-offs gaan. De ploeg die derde eindigt in de eerste divisie speelt een Wild-Card wedstrijd tegen de winnaar van divisie II voor de derde play-offplek.

Hieronder vindt u de volledige kalender terug met alle speeldata voor het komende seizoen!

Schedule 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *