Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Drie catches voor Geraldo Boldewijn

Geraldo Boldewijn heeft zijn eerste stats in een officiele professionele American football wedstrijd binnen. “Amsterdam” ving gisteren drie catches voor 64 yards voor de BC Lions. Zijn 50-yard haul was de langste Lions-play van de avond. De ploeg uit British Columbia verloor de laatste wedstrijd van het seizoen wel. Tegen Calgary Stampeders werd het 28-7.

De ploeg van Boldewijn speelt volgende week de eerste wedstrijd van de playoffs. Dan is Calgary opnieuw de tegenstander.

Boldewijn werd in de eerste drive al twee keer getarget door quarterback Travis Lulay. “Amsterdam” ving beide ballen, voor 6 en voor 8 yards. Mede hierdoor kon BC Lions aanleggen voor een fieldgoal. Deze werd echter gemist door kicker Anthony Fera.

In het tweede kwart was Boldewijn wel verantwoordelijk voor drie punten. Zijn 50-yard catch bracht de Lions tot ver in het territorium van Calgary. Toen de drive uiteindelijk werd gestopt, ging de fieldgoal door de palen.

Boldewijn werd in het vierde kwart nog drie keer getarget door backup quarterback Greg McGhee. Alle drie de passes waren echter incomplete.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *