Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Kaepernick blijft zitten

Colin Kaepernick mag ook volgende week zondag het clipbord hanteren aan de zijlijn van de San Francisco 49ers. De ploeg liet maandag weten dat Blaine Gabbert de volgende wedstrijd in de basis start. De Niners spelen op 22 november tegen de Seattle Seahawks, na de bye van aankomend weekend.

Afgelopen week mocht Gabbert zijn opwachtingen maken, nadat headcoach Jim Tomsula Kaepernick tijd had gegeven om even ‘op adem te komen’. De jongeling kent tot dusver een lastig seizoen en leidde zijn ploeg naar een 2-6 record. Gabbert speelde tegen de Atlanta Falcons een prima wedstrijd en zag zijn ploeg een 17-16 overwinning uit het vuur slepen. Dankzij de overwinning doorbrak Gabbert een persoonlijke reeks van 10 nederlagen op rij, deels resterend van zijn tijd in Jacksonville.

Tomsula was uiteraard tevreden met de prestaties van zijn tweede quarterback. “Blaine deed het prima, deed een paar goede dingen met zijn voeten, handen en zijn hersenen. Hij deed het zeker prima, dus gefeliciteerd aan hem.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *