Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

‘Bij Bootje Bussum’ van ex-Crusader genomineerd

Een tijd geleden zei Robert von Gerhardt de Amsterdam Crusaders vaarwel. Na jaren de ‘jeugdopleiding’ begeleid te hebben, vond de coach het tijd voor een ‘career change’. Kennelijk is die move goed bevallen: zijn lunchroom/cafetaria ‘Bij Bootje Bussum’ is genomineerd als beste bezorgdienst van Thuisbezorgd.nl.

Von Gerhardt heeft zijn toko in Bussum goed op de kaart weten te zetten, ondermeer met een heuse ‘Burger Challenge’.  Grote eters konden hierbij een reusachtige burger bestellen. Wie de hoge vleestoren binnen 30 minuten naar binnen kon werken, kreeg ‘m ‘on the house’.

Aangezien Gridiron Magazine graag de Challenge nog eens als centraal thema van een interview ziet, vinden we het ook geen enkel probleem om de uitverkiezing van ‘Bij Bootje Bussum’ als een dolle te promoten. Wil je ook stemmen en een klein beetje je steun betuigen aan American football in Nederland, dan kan dat hier.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *