Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Gridiron X-mas Auction: Kurt Warner handtekening

Nu de Orange Army elkaar tijdens een belangrijk duel van de Dutch Lions tegen de Belgian Barbarians weer heeft gezien, vonden wij het een gepaste tijd om een grootse Admirals X-mas Auction te lanceren. De komende acht dagen ‘veilen’ wij elke dag een mooi item voor een echte verzamelaar. Vandaag: een katoenen shirt met een Hall of Fame handtekening!

Bij Gridiron.nl beginnen we klein. Met dit Magic Mix t-shirt dat de Admirals in 1998 op de markt brachten. Dat klinkt natuurlijk als prut en als je alleen naar de stof kijkt, dan is dat natuurlijk ook zo. Echter, herbergt het shirt enkele fantastische handtekeningen, waardoor het een instant classic is.

Collector’s items waar namelijk zowel de handtekening van future Hall of Fame quarterback Kurt Warner en Super Bowl quarterback Jake Delhomme op staan zijn namelijk nogal schaars. En bedenk dan dat ook oud-Admirals coach Al Luginbill en linebacker Myron Newsome met een handtekening op dit shirt zijn vereeuwigd en de echte Admirals-fan gaat ‘wild’.

Na zijn Admirals-seizoen groeide Kurt Warner bij de St Louis Rams uit tot een ware held. De voormalig medewerker van de plaatselijke 7/11 lanceerde dankzij zijn tijd in Amsterdam (en een hoop toeval) een miljoenencontract in de Amerikaanse NFL. Momenteel wacht Kurt Warner op een plek in de NFL Hall of Fame.

In 2003 zat Kurt Warner dankzij blessures op de bank in de NFC Conference Championship tegen de andere handtekeningenzetter: Jake Delhomme. Delhomme won de onderlinge strijd tegen zijn voormalig collega dankzij een historische double-overtime wedstrijd (Carolina won uiteindelijk 29-23) en stoomde door tot aan de Super Bowl. Die Super Bowl is voornamelijk bekend dankzij Nipplegate.

Breng je bod uit door een reactie te plaatsen onder dit bericht of de Facebook-post. De hoogste bieder krijgt het collector’s item opgestuurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *