Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Steve Smith Sr. krijgt er niet genoeg van

Baltimore Ravens wide receiver Steve Smith Sr. kondigde afgelopen zomer het einde van zijn carrière aan. Op zijn 36ste vond hij het welletjes geweest en wilde hij nog een laatste keer een Super Bowl proberen winnen. Nog geen drie maanden later scheurde hij echter zijn achillespees. Het leek een brutaal einde te worden van een fantastische carrière. NFL insider Ian Rapaport meldt nu echter, volgens een bron dichtbij de receiver, dat Smith graag wil terugkeren voor een 16de seizoen. Als zijn lichaam dit toelaat.

Al bij de aankondiging in augustus twijfelden vele mensen dichtbij Smith aan het waarheidsgehalte van de uitspraak. Ook head coach John Harbaugh gaf na de blessure al aan dat hij de receiver verwachtte in 2016. Zij lijken nu allemaal gelijk te krijgen, het eeuwige vuur en de gigantische chip op Smiths schouder lijken nog niet meteen verdwenen. Dit bewees hij afgelopen seizoen nog maar eens door verder te spelen met een breukje in zijn rug.

Bij elke speler zouden er twijfels bestaan over de verloren explosiviteit na zo’n ingrijpende blessure aan de achillespees. Weinigen zullen het echter aandurven om aan de capaciteiten van Smith te twijfelen, zeker niet nadat hij op zijn 36ste nog 670 yards ophaalde in 7 wedstrijden. Twee jaar nadat zijn vorige team, de Carolina Panthers, hem had afgeschreven.

Goed nieuws voor elke volger van de NFL, iedereen kan wel genieten van een sappige quote op tijd en stond.

De AFC North is echter gewaarschuwd, de Baltimore Ravens zullen snel opnieuw relevant zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *