Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Topteams in NFL verliezen

De topteams in de National Football League hebben in de zestiende speelronde van de footballcompetitie verloren. Zowel Carolina Panthers als New England Patriots wisten niet te winnen. Voor Carolina betekende het verlies de eerste nederlaag van het seizoen, waardoor zij een ongeslagen seizoen op de buik kunnen schrijven. Tegen de Atlanta Falcons werd het in de Georgia Dome 20-13.

De New England Patriots gingen ook onderuit. Tegen de New York Jets moest er overtime aan te pas komen, maar daarin bleek de Jets formatie slechts een aanvalsdrive nodig te hebben. Die aanvalsdrive werd ze bovendien cadeau gedaan, toen de New England Patriots tijdens de cointoss van de extra periode een cruciale fout maakten. De Patriots wonnen weliswaar de cointoss, maar besloten de beslissing over te laten aan de Jets. Onder leiding van quarterback Ryan Fitzpatrick scoorden zij de beslissende 26-20.

De overwinning van de Jets heeft grote implicaties voor het playoffs veld in de AFC. De ploeg uit New York neemt nu namelijk de laatste plek in het postseason in, omdat directe tegenstander Pittsburgh Steelers niet wist te winnen van divisierivaal Baltimore Ravens. Door de nederlaag van de Steelers weten ook de Cincinnati Bengals zich verzekerd van de playoffs.

Kansas Chiefs Chiefs plaatste zich met een overwinning op de Cleveland Browns

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *