Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Kloppende hart New Orleans blijft intact

Het hart van de New Orleans Saints blijft waarschijnlijk kloppen, ondanks een teleurstellend seizoen in de Superdome. Quarterback Drew Brees heeft verklaard dat hij zichzelf niet snel voor een ander team of een andere coach dan Sean Payton ziet spelen.

Dat is goed nieuws voor iedereen die de New Orleans Saints een warm hart toedraagt, want dat betekent waarschijnlijk ook dat Brees iets gaat doen aan zijn absurd hoge cap hit, die ervoor zorgt dat de New Orleans Saints wat dunnetjes zijn bezet. Door toedoen van Brees werd vorig seizoen 30 miljoen van de salary cap in beslag genomen.

Coach Sean Payton wordt in verband gebracht met de Dallas Cowboys, maar ook hij lijkt van geen wijken te weten. Zelf gaf hij vorig jaar in een interview aan ‘long past this season’ te willen coachen in N’Awlins. 

Payton heeft nog twee seizoenen over op zijn contract. De speculaties komen vooral voort uit het feit dat New Orleans voor de tweede keer op rij een losing season heeft. Dat is onder het bewind van Payton nog nooit voorgekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *