Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Steve Smith verlengt zijn carrière nog een jaartje

Steve Smith heeft via twitter laten weten dat 2015 dan toch niet zijn laatste seizoen wordt. De All-pro receiver van de Baltimore Ravens liet eerder in het seizoen verstaan dat hij na dit seizoen zijn cleats aan de haak zou hangen. Na zeven wedstrijden scheurde Smith echter zijn achillespees en was zijn seizoen voorbij.

Toen werd er al druk gespeculeerd over een mogelijke return van Steve Smith Sr. Volgens zijn manager Derrick Fox was hij juist na zijn blessure al bijna zeker van een volgend seizoen.

I know this guy better than enybody but his wife. I’ve told him: ‘I don’t think that you’re going to retire.’ The guy is just an insane competitor and I think as long as his body works appropriately he’s reallu going to have a hard time next August saying, ‘Oh, wow. Guys are going to camp.’

De 36-jarige Smith was in de vorm van zijn leven. Toen in week acht zijn seizoen voorbij was had hij 46 catches voor 670 yards. Nog steeds goed voor de tweede plaats onder de receivers bij de Ravens. In Baltimore kunnen ze na een desastreus jaar zich dus toch verheugen op volgend seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *