Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Trip naar Londen op het spel voor Giants, Eagles

De slotweek van de NFL betekent naast een handvol wedstrijden op het scherp van de snee, ook een heleboel partijen waar om niets meer dan eer en de volgorde in de draft gespeeld wordt. Toch staat er voor elke Europese fan van de NFL nog iets belangrijk te gebeuren. De verliezer van de wedstrijd tussen de New York Giants en de Philadelphia Eagles mag het in Londen opnemen tegen de St. Louis Rams  in week 7 van het seizoen 2016.

Beide teams beginnen met identieke 6-9 records aan de laatste speeldag en strijden dus om de tweede plaats in de divisie, wat betekent dat ze al hun wedstrijden in de VS kunnen afleggen. Het was al langer bekend dat de Colts het zouden opnemen tegen de Jaguars, en de Bengals tegen de Redskins. Door de NFC East te winnen, vermeed Washington in ieder geval om als eerste een dubbele wedstrijd in Londen te spelen aangezien de Rams derde eindigden in hun divisie. Hetgeen betekent dat derde plaats in de NFC East gepaard gaat met een tripje naar Londen.

Beide teams zullen er ongetwijfeld volledig anders uitzien volgend seizoen, Chip Kelly staat al op straat in Philly en het is ook niet zeker dat Couglin terugkeert bij de Big Blue, toch zullen er ongetwijfeld ronkende namen afzakken naar Londen. Terwijl de winnaar wordt getrakteerd op een wedstrijd in Seattle, aangezien de Seahawks de tweede plaats bezetten in de NFC West.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *