Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Wel referee clinic locaties, nog geen refs

Vorige week werd bekend dat het armetierige AFBN seizoenschema 2016 vooral te danken is aan een gebrek aan referees. Hierop volgde een aantal mooie oproepen, die er voor moesten zorgen dat de zwarte-witte streepjes zich in groten getale zouden aanmelden. Op verschillende referee clinic locaties worden hiervoor clinics georganiseerd op 6 en 7 februari.

Helaas is het ondanks alle goede voornemens nog niet zover, aldus AFBN bestuurslid Huub Bos. Volgens Bos hebben al wel enkele locaties zich vrijwillig aangemeld om als decor te dienen voor de scheidsrechterclinics die op 6 en 7 februari worden gehouden. Het ontbreekt echter aan aanmeldingen. “We hebben vijf aanmeldingen per locatie nodig,” aldus Bos. “Anders heeft het geen zin om de clinic te organiseren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *