Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Super Bowl Party in Hard Rock Cafe Amsterdam

Nu het Wildcard Weekend voor de deur staat is het natuurlijk een goed moment om schaamteloze promotie te maken voor de jaarlijkse Super Bowl Party, die Gridiron heeft opgezet in samenwerking met Hard Rock Cafe Amsterdam op zondag 7 februari (doors open: 22 uur). Ook dit jaar is het namelijk weer goed toeven in het Cafe, dat sinds november 2014 is verbouwd en meer ruimte en nisjes heeft om van je favoriete sport te genieten.

De Super Bowl kijk je natuurlijk samen tijdens de Super Bowl Party en ’s nachts. En daarom heeft het Hard Rock Cafe weer een all-you-can-eat-and-drink menu samengesteld, waar je alleen tegen kunt wapenen met maagzuurtabletten. Voor de VIP-kaart van 75 euro schrans je jezelf tijdens de Super Bowl Party in Amsterdam namelijk helemaal rond. Naast de legendarische Hard Rock Cafe Burger (met friet), kun je je namelijk tegoed doen aan een ongelimiteerd aantal hotdogs, terwijl de bakken met popcorn af te halen zijn in de foyer. Hiernaast komen we na het derde kwart ook nog langs met de lekkerste traktatie van het Hard Rock Cafe: de Brownies alleen zijn namelijk al de moeite waard om de gang naar Amsterdam te maken.

Niet alleen kan er tijdens de Super Bowl Party onbeperkt worden gegeten. Ook de drank is deze avond in het Hard Rock Cafe niet aan te slepen. Met een VIP-ticket krijg je namelijk ook nog eens de hele avond door gratis bier, huiswijn en frisdrank. Ook koffie en thee behoren tot de gratis drankjes.

De deuren openen om 22 uur (cheerleaders present om je te verwelkomen). Worden het de New England Patriots of de Pittsburgh Steelers, de Arizona Cardinals of de Green Bay Packers? We weten het deze zondag in februari.

Wees er vroeg bij, want het is ‘pick your seat’ bij binnenkomst (behalve dan natuurlijk de tafel waarop het ‘Gereserveerd voor Gridiron’-bordje staat). Suggestie: parkeren in de straten van Amsterdam is zondagavond gratis. Maak dus niet de vergissing om een parkeergarage in te rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *