Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

De Miami Dolphins hebben hun man gevonden

Met alle playoff-wedstrijden van afgelopen weekend zouden we zowaar vergeten dat er al twintig teams thuis op de bank zaten. Een zevental van hen zonder head coach. De Miami Dolphins zijn het eerste team dat we van dat lijstje kunnen schrappen. Zij stelden al een nieuwe hoofdcoach voor die hen het nieuwe seizoen in zal leiden. De populaire Adam Gase kreeg een contract voor vijf jaar voorgeschoteld en volgt Joe Philbin en Dan Campbell op.

Gase was het voorbije seizoen offensive coordinator voor de Chicago Bears nadat hij in 2013 en 2014 dezelfde positie had bekleed bij de Denver Broncos. Begin vorig seizoen kwam zijn naam al eens naar boven bij verschillende vacatures, uiteindelijk moest hij echter John Fox volgen naar Chicago. Daar leidde hij quarterback Jay Cutler naar één van de beste seizoenen in diens carrière, zo gooide hij maar 11 interceptions tegenover 18 in 2014. Zijn reputatie als quarterback whisperer werd nog maar eens versterkt.

Zijn taak in Miami is duidelijk, Ryan Tannehill aan de praat krijgen en een defensive coordinator zoeken om het maximale uit het aanwezige talent te halen. Defensive backs coach Vance Joseph van de Cincinnati Bengals zou de topkandidaat voor die positie zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *