Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Scheidsrechterclinics schieten als paddestoelen uit grond

De oproep voor nieuwe scheidsrechters heeft even bij deze en genen in de week gelegen, maar uiteindelijk is er toch een mooie run ontstaan op de beschikbare plaatsen in de scheidsrechterclinics op 6 en 7 februari. Momenteel heeft de AFBN al twee locaties weten te vullen. Dit zijn Leiden en Almere. De AFBN hoopt daar binnenkort een derde locatie aan toe te voegen.

Zo lijkt er in ieder geval voor de nabije toekomst toch nog wat speelruimte te zijn om omheen te plannen. Zaterdag vindt er een ingelaste ALV plaats waar teams nogmaals een discussie opwerpen over het speelschema, waarbij de Eredivisie allemaal zes wedstrijden spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *