Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Super Bowl Party helemaal uitverkocht

De kaarten zijn geschud, de finalisten zijn bekend: de Denver Broncos ontmoeten op zondag 7 februari de Carolina Panthers in wat de grootste slachtpartij sinds Waterloo gaat worden. Iedereen kijkt al halsreikend uit naar een avondje in het Hard Rock Cafe om Super Bowl in stijl te vieren met je footballvrienden. Wie nu nog denkt kaarten te kunnen ritselen, komt bedrogen uit. De Party is voor de negende keer in tien jaar tijd uitverkocht!

Wil jij een volgend jaar een Super Bowl meemaken in een exclusieve sfeer met Football, Friends en de Dutch Lions Cheerleaders? Schrijf je dan hieronder in voor de wachtlijst van 2017.

Even een reminder wat je allemaal mist: een complete All-American Experience. Houders van een VIP-ticket komen op zondagnacht volledig aan hun trekken: ze mogen genieten van een legendarische burger en een onbeperkte voorraad aan hotdogs en popcorn en krijgen daar ook nog eens een onbeperkte voorraad aan drank bij.  Voor je naar huis vertrekt, krijg je ook nog eens een rijkelijk gevulde goodybag en geniet je van -wellicht- het lekkerste gerecht op het Hard Rock menu: de Brownie!

 

Super Bowl Party 2017 Wachtlijst

* indicates requiredGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *