Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Crusaders vallen in de prijzen

De Amsterdam Crusaders zijn afgelopen vrijdag in de prijzen gevallen bij de traditiegetrouwe jaarlijkse sportverkiezingen in het stadsdeel Amsterdam Nieuw-West.

Maar liefst drie nominaties vielen op het adres van de American Football Club Amsterdam Crusaders.  Dennis van der Lijcke was genomineerd voor de titel van Sportcoach van het jaar 2015.  Met zijn jeugd tackle team (U19) werd Dennis voor de vierde keer in vijf jaar tijd Nederlands kampioen.

Dylan von Gerhardt was genomineerd voor de titel van Sportman van het jaar. Het Crusaders U17 Cadets team was genomineerd voor de titel van Sportploeg Junioren van het jaar.

Dennis van der Lijcke mocht uiteindelijk de titel ‘Coach van het jaar’ in de wacht slepen.  De Osdorper mocht de prijs in ontvangst nemen van bestuurscommissie lid Ronald Mauer en oud voorzitter van de Crusaders, John Mahnen.

Als verrassing werd de club Crusaders aan het einde van de avond met een award voor hun bijzondere prestatie geëerd. De reden voor deze uitzonderlijke penning was de sportieve prestatie van het afgelopen jaar en de gemeenschappelijke rol van de vereniging. Landskampioen bij zowel de senioren als U19, U17 en U15 werden beloond met een mooie plaque en een cheque van 150 Euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *