Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Browns hebben genoeg van Johnny Manziel

Vrijdag kwam Cleveland Browns quarterback Johnny Manziel nog maar eens in het nieuws na een aanvaring met zijn ex-vriendin. Het zoveelste incident naast het veld voor the artist formerly known as Johnny Football – het wordt moeilijk om iemand Football te noemen als hij zo weinig speelt – deed de emmer overlopen voor de Browns. Omwille van financieel-technische redenen blijft Manziel officieel nog een Brown tot 9 maart. De start van het nieuwe league jaar zal hier echter verandering in brengen.

De toekomst van de quarterback leek al beslist toen Hue Jackson ten tonele verscheen in Cleveland. De head coach wilde een nieuwe start, met een nieuwe quarterback. Manziels hoofd lag al op het metaforische kapblok, maar nieuwe executive vice president of football operations Sashi Brown nam vandaag alle twijfels weg.

“We’ve been clear about expectations for our players on and off the field. Johnny’s continual involvement in incidents that run counter to those expectations undermines the hard work of his teammates and the reputation of our organization. His status with our team will be addressed when permitted by league rules. We will have no further comment at this time.”

Manziels juridische incidenten en/of problemen met alcohol zijn intussen niet meer op één hand te tellen. Zijn verblijf in een ontwenningskliniek tijdens een deel van de voorbereiding op het seizoen, lijkt zijn effect volledig gemist te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *