Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

NFL neemt gok met Lady Gaga

Het bericht dat Lady Gaga aanstaande zondag het Amerikaanse volkslied mag zingen bij de vijftigste Super Bowl lijkt een regelrechte 1 april-grap. Toch is het de puriteinse NFL ernst om de controversiële zangeres het podium te bieden. What’s geburt?

Lady Gaga laat op Youtube zien een keer eerder de Star Spangled Banner te hebben gezongen. Dit was tijdens een gay pride-momentje in 2013. Dat ze nu in de ‘gay capital of the world’ San Francisco op herhaling mag voor een miljoenen publiek lijkt daarmee logisch, maar kenmerkt ook de controverse. Stefani Joanne Angelina Germanotta is namelijk niet vies van wat uitgesprokenheid gelet op haar outfits. In 2010 viel ze op met een originele vleesjurk tijdens de MTV Video Music Awards. Dezelfde dame is openlijk biseksueel en werd ooit verdacht gemaakt als hermafrodiet.

Wat bezielt een organisatie als de zedelijk over-correcte NFL in dit geval om Lady Gaga het volkslied te laten doen? Dit is vragen om problemen lijkt het. Gaat ze de tekst verpesten zoals Christina Aguilera in 2011 of gaat ze playbacken zoals Whitney Houston? Lady Gaga is kanshebber om in het ochtendnieuws eerder genoemd te worden dan de uitslag van de wedstrijd.

Of de controversiële zangeres, die de laatste jaren overigens zingend weinig meer heeft laten horen, is door de dood van David Bowie echt op het rechte pad gekomen. Tijdens de Grammy Awards eind februari gaat een sobere Lady Gaga een eerbetoon brengen aan haar idool. Is de dertig jarige diva toch op tijd volwassen geworden voor de Super Bowl van zondag?

Meer lezen over het Super Bowl entertainment? Blader dan geheel vrijblijvend en gratis door een deel van Gridiron 4 via de reader.

Wil je het laatste nieuws altijd als eerst? Neem dan een abonnement op Gridiron Magazine voor slechts 9,95. Je kunt ook een los nummer kopen voor 2,99. Download hiervoor de gratis reader aan via Android of Google Play.

Voor Android:
get-it-on-google-play-button-300x88

En voor iOS:
ios-download-button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *