Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Demarco Murray op weg naar uitgang in Philadelphia?

Chip Kelly mag dan wel de deur gewezen zijn bij de Philadelphia Eagles, Running back Demarco Murray’s toekomst bij de club is nog steeds onzeker. Nadat hij vorig jaar als NFL rushing leader een contract van $40 miljoen voor vijf jaar mocht ondertekenen, kende hij een uitermate teleurstellend seizoen. Na gerommel met hoofdcoach Kelly en amper 702 yards aan 3,6 yards per carry, twijfelen de Eagles volgens NFL Media Insider Ian Rapaport aan zijn capaciteiten.

Ook Murray lijkt echter klaar om andere oorden op te zoeken. Hij voelt zich niet comfortabel bij de organisatie of zijn rol daarbinnen, ook kon hij de fans nooit echt aan zijn zijde krijgen. Hij gelooft, opnieuw volgens Rapaport, dat hij bij andere teams wel kan bewijzen zijn grote contract waard te zijn. Seattle, Dallas en Oakland zijn mogelijke bestemmingen voor de running back.

Een oplossing zal echter niet zo makkelijk gevonden worden. Murray releasen zonder post-june 1 cut, dus met volledige salary cap hit in 2016, zou de Eagles $13 miljoen kosten. Meer dan wanneer hij gewoon deel van het team blijft. Interesse voor een trade in beide kampen is voorlopig nog onduidelijk, al zal dit hoe dan ook gepaard moeten gaan met een aangepast contract. Een piste die de Eagles ook zouden kunnen nastreven, al valt het te verwachten dat dit niet in goede aarde zou vallen bij Murray. Met andere woorden: to be continued.

Cowboys wide receiver Dez Bryant maakte op twitter al duidelijk dat hij de offensive player of the year in 2014, met open armen zou ontvangen.

“Come on home D.Moe”

 

Vandaag kwam ook Gridiron magazine 4 uit. Meer lezen? Blader dan geheel vrijblijvend en gratis door een deel van Gridiron 4 via de reader.

Tot aan de Super Bowl kan je ook een abonnement op Gridiron Magazine nemen voor slechts 9,95. Je kunt ook een los nummer kopen voor 2,99. Download hiervoor de gratis reader aan via Android of Google Play.

Voor Android:
get-it-on-google-play-button-300x88

En voor iOS:
ios-download-button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *